چسب پرایمر

 چسب پرایمر

چسب پرایمر

چسب پرایمر بر رزین اکریلیکی و سیلیکون مضاعف است و حلال آن می تواند آب آشامیدنی باشد این چسب مناسب برای عایق بندی زیر کار در اجرای نما و نقاشی ساختمان بوده و مانع از مکش مواد در اجرای کار می شود از طرفی باعث استحکام بخشیدن و افزایش قدرت چسبندگی در مواد مینرال ، کنیتکس ، رولوتکس و رنگ در زیر کار می شود.

چسب پرایمر 94

به تعریف ساده عایق بندی و آماده سازی پایه برای چسب دوطرفه نیاز به نوعی پوشش دهی اساسی دارد که در اینجا چسب پیشگام به شما چسب پرایمر را پیشنهاد میکند . این چسب با ساختار شیمیایی خود زمینه ای کاملا مقاوم و عایق شده برای نصب چسب دوطرفه آماده میکند که کاربر با خیالی آسوده میتواند چسب دوطرفه را روی سطح قرار دهد . البته کیفیت چسب دوطرفه باید استانداردهای لازم را داشته باشد ولی آنچه که در اینجا ماندگاری و استحکام چسب را تضمین میکند . چسب پرایمر میباشد .

ویژگی های چسب

پرکردن تمامی منافذ سطح زیر چسب
عدم ایجاد حساسیت در کار
مقاومت بالا در برابر رطوبت و مواد خورنده
قدرت چسبندگی بالا
قابل شستشو

انواع چسب پرایمر

پرایمر اکریلیکی
پرایمر پلی اورتان
پرایمر لاتکس
پرایمر چسب کاشی
پرایمر بتن
پرایمر نقاشی ساختمان
پرایمر خودتراز سیمانی
پرایمر کفپوش خودتراز

پرایمر لاتکس چیست ؟

این پرایمر تک جزئی بوده و بر پایه رزین S.B.R می باشد رزین های استایرن از مهمترین جرء چسب های آلاستومری هستند که قابلیت چسبندگی بالایی دارند همچنین عمر طولانی تری نسبت به سایر رزین ها داشته و مقاومت بالاتری در برابر روغن ها و اکسیداسیون چسب دارند این چسب ها در انواع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند به طوری که کاربرد امولسیون های آبی این نوع چسب ها مصرف بیشتری نسبت به امولسیون های حلالی و محصولات ذوبی دارند پرایمر لاتکس با نفوذ به منافذ سطح زیرین لایه کار چسبندگی بالایی ایجاد کرده و و کیفیت چسبندگی را بالا می برند اعمال این چسب ها قبل از کار بدون رنگ بوده و پس از خشک شدن به رنگ سفید شیری تبدیل خواهند شد.

پرایمر پلی اورتان

درساختار این پرایمرها پیوند یورتانی وجود دارد کاربرد آنها از آغازگرهای اورتان به منظور اتصال و چسبندگی یورتان است برای بالابردن کیفیت کار بهتر است با ترکیب دو جزء در روی سطوح مورد نظر استفاده گردد این چسب دو جزئی بوده و هر دو جزء بدون رنگ هستند.

کاربرد پرایمر لاتکس

استفاده در لایه زیرین سطوح سنگی
آماده سازی سطوح بتنی
کاررد در اجرای سطوح آجری
کاربرد در نقاشی روی سطوح گچی
سمنت برد
استفاده در آردواز و ایرانیت

روش استفاده از چسب در نقاشی ساختمان

چسب پرایمر قابلیت استفاده در هر سطحی را دارند روش استفاده آنها به ان صورت است که هر مقدار از چسب را نیاز دارید با میزان 30 الی 50 در صد وزن چسب آب آشامیدنی مخلوط کرده و سپس بوسیله فرشه یا غلطک آن را به سطح مورد نظر بزنید برای مناطقی که رطوبت بالاتری دارند بهتر است از دولایه چسب استفاده شود در غیر این صورت از مقدار کمتری آب به چسب اضافه کنید دمای مورد نیاز برای اجرای چسب 50+ درجه خواهد بود و برای خشک شدن به مدت زمان 2 تا 3 ساعت نیاز دارند میزان مصرف از چسب پرایمرمعمولا به این طریق است که هر یک کیلو چسب می تواند 6 تا 8 متر به صورت یک لایه را پوشش خواهد داد البته این مقدار به سطح کار و میزان مکش آن بستگی دارد و می تواند متغیر باشد چسب پرایمر نوعی زیرکار است که به جای روغن بر روی سطوح گچی چسبیده و از شوره زدن ، و زردآب شدن زیر رنگ جلوگیری خواهد کرد همچنین برای گچ هایی که هنوز رنگ نشده اند مناسب است بعد از قرار گرفتن بر روی سطوح گچی سطوح را کاملا جلا داده و زیرکار را آماده برای اجرای بتونه و رنگ و کنیتکس خواهد کرد.